۱۰۰-۵۰
۱۵۰-۱۰۰
۲۰۰-۱۵۰
۲۵۰-۲۰۰
۳۰۰-۲۵۰
۳۵۰-۳۰۰
۴۰۰-۳۵۰
۴۵۰-۴۰۰
۵۰۰-۴۵۰
مأخذ: آسایش، حسین، ۱۳۷۵، ص۱۰۵
فصل سوم
روش شناسی تحقیق
۱-۳-روش تحقیق و مراحل آن
۲-۳- مراحل تحقیق
۳-۳- جامعه آماری و حجم نمونه
۴-۳- محدوده مورد مطالعه
۵-۳- مقطع زمانی تحقیق
۶-۳- تکنیکهای تحقیق
۱-۳-روش تحقیق و مراحل آن
۱-۱-۳- روش تحقیق
نوع تحقیق مورد استفاده در این مطالعه توصیفی- تحلیلی بوده است.
۲-۳- مراحل تحقیق
۱-۲-۳- گردآوری داده ها و اطلاعات
برای جمع آوری داده های مورد نیاز برای انجام تحقیق حاضر از دو روش کتابخانه ای و میدانی استفاده شده است
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
- مطالعات کتابخانه ای
برای انجام مطالعات کتابخانه ای از نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن شهرستان انزلی و سالنامه آماری و مقالات و کتابهای تخصصی و اطلاعات موجود در سازمانهای دولتی از جمله سازمان مدیریت و برنامه ریزی، مراکز بهداشتی نقاط روستایی، دهیاریها ، نتایج سرشماری سازمان جهاد کشاورزی و آموزش و پرورش و جهت تهیه شکل های موضوعی از شکل های سیاسی،توپوگرافی،زمین شناسی،خاک و کاربری اراضی در مقیاسهای مختلف استفاده شده است.
- مطالعات میدانی
جهت دریافت اطلاعات به بخشداریها، فرمانداری، جهاد کشاورزی شهرستان انزلی ،سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان و جهت پرکردن پرسشنامه، گرفتن عکس ، مصاحبه و آشنایی با منطقه مورد مطالعه به روستاهای شهرستان انزلی مراجعه شده است.
۲-۲-۳- سازماندهی داده ها و اطلاعات
داده های تحقیق بعد از جمع آوری در قالب فصول یک کلیات تحقیق ، فصل دوم مبانی نظری ، فصل سوم روش شناسی ، فصل چهارم یافته های تحقیق و فصل پنجم جمع بندی و نتیجه گیری تنظیم گردید
۳-۲-۳-تحلیل اطلاعات
در این مرحله داده ها حاصل از پردازش به شرح زیر تجزیه وتحلیل گردید،برای رسم جداول و شکلها از نرم افزار Excel بهره برده که جداول ترسیمی را به شکل مبدل ساخت،همچنین برای نمایش مصور داده ها وترسیم شکل ها از نرم افزار ArcGis و برای استخراج پرسشنامه هاواثبات فرضیه ها از نرم افزار SPSS استفاده شده است
۳-۳- جامعه آماری و حجم نمونه
جامعه آماری در این تحقیق کل روستاهای شهرستان انزلی است که حدود ۲۵ روستا می باشد و ۲۲۴۹۱ نفر جمعیت را در خود جای داده است
حجم نمونه تمام روستاهای شهرستان بندرانزلی است
۳-۳- متغییرهای تحقیق
متغییرهای تحقیق شامل متغییر وابسته و مستقل می باشد
متغییر مستقل : تحولات جمعیتی
متغییر وابسته : توزیع فضایی مراکز آموزشی
۴-۳- محدوده مورد مطالعه
موقعیت جغرافیایی یک عارضه طبیعی یا مصنوعی به صورت های گوناگونی بیان می گردد . که عبارت اند از موقعیت ریاضی ، موقعیت عمومی ، موقعیت خصوصی و موقعیت نسبی . ( رهنمایی ، ۱۳۸۲ ، ص ۳۵ )
شهر بندر انزلی در طول جغرافیایی ۴۹ درجه و ۲۸ دقیقه و عرض جغرافیایی ۳۷ درجه و ۲۸ دقیقه واقع شده است و ارتفاع آن از سطح دریا ۲۶- متر می باشد . بندر انزلی از شمال به دریای خزر از جنوب به شهرستان صومعه سرا ، از شرق به شهرستان رشت و از غرب به شهرستان رضوان شهر متصل می باشد . بندر انزلی در ناحیه ای کاملاً جلگه ای به صورت طولی و در ساحل دریای خزر واقع شده و دارای آب و هوای معتدل و مرطوب می باشد . بخشی از محیط زیست طبیعی این شهر را دریا و بخش مهم دیگر آن را اکوسیستم ارزشمند تالاب انزلی تشکیل می دهد. فاصله انزلی تا پایتخت کشور ۳۸۰ کیلومتر و با مرکز استان ۴۰ کیلومتر می باشد . شهر انزلی از سه قسمت تشکیل شده ، بخش غربی یا انزلی ، بخش میانی یا شبه جزیره میان پشته و بخش شرقی به نام غازیان . غازیان بخشی است از شهر بندر انزلی که به وسیله دو پل بزرگ که از بناهای دوران پهلوی است به جزیره میان پشته در مرداب انزلی پیوند دارد. کانالی میان انزلی و غازیان وجود دارد که لنگرگاه کشتی هاست و آب چهار رودخانه از غرب ( شنبه بازار روگا ) از طریق آن به دریا وارد می گردد .
شهر بندر انزلی از ۱۷ محله به نام های میان پشته ، کولیور ، نویر ، غازیان ، کوی واحدی ، آخر خط ، دهکده ساحلی ، پیل علی باغ ، کوی بابک ، کار آموزی ، شهرک الزهرا ، بشمن ، نیمه شعبان ، باغ زمانی ، جهانگانی ، چراغ برق و شایلو تشکیل شده است .
عنوان : تحلیل تحولات جمعیتی در توزیع فضایی مراکز آموزشی در روستاهای شهرستان بندر انزلی
استاد راهنما : دکتر نصرالله مولایی هشجین
دانشجو: محمد دژپرور
شکل ۳-۱- موقعیت جغرافیایی
۱-۴-۳- توپوگرافی انزلی